1. Vælg den bil du ønsker tilbud på.
    Prisen for rustbeskyttelse af den valgte bilmodel fremkommer straks herefter på din skærm.
     
Vælg 1)
OBS : Enkelte bilmodeller kan ikke tilbydes Komplet 2 - lags behandling på grund af meget plastafdækning på undervogn - Komplet Premium behandlingen er derfor eneste valg.
Dette forhold vil fremgå at den "Yderligere information" som vil være tilgængelig under bilens foto.
Komplet Premium behandling Komplet 2-lags behandling Hulrums - behandling
Foto af valgt bilmodel
Ekstra information
Priserne er inkl. moms og miljøtillæg.     Forbehold for taste- og programfejl.
  • Komplet Premium behandling : Komplet afmontering af alle plastbundplader og inderskærme. Afrensning af undervogn og hjulkasser. Foto af undervogn før og efter afmontering samt af evt. skader på undervogn medfølger. Behandling af alle hulrum, døre og klapper. Behandling af undervogn med 2 forskellige produkter ( et produkt med høj indtrængningsevne og et slidlag ).
  • Komplet 2-lags behandling: Nødvendig afmontering af bundplader. Afrensning af undervogn og hjulkasser. Behandling af alle hulrum, døre og klapper. Behandling af undervogn med 2 forskellige produkter ( et produkt med høj indtrængningsevne og et slidlag ).
  • Hulrumsbehandling: Behandling af alle hulrum i karosseri og undervogn. Anbefales til efterbehandling hvor der er konstateret rust i hulrum i forbindelse med en Komplet 2 - lags behandling ( eller Komplet Premium behandling ).
Læs komplet information om behandlingerne på vores hjemmeside på ved at klikke her